Τα έργα μας - ΕΛΚΟΜ
(+30) 24210 78432
Κασσαβέτη 86, 38221, Βόλος, Ελλάδα
info@elkom.gr

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Work Index!

Εδώ θα βρείτε ένα ενδεικτικό Portfolio από τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει

Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα πιο σημαντικά μας έργα.

FAQs

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΛΚΟΜ δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών, εξειδικευμένα στην αυτοματοποίηση παραγωγικών μονάδων, γραμμών παραγωγής και διαδικασιών. Επιπλέον, αναλαμβάνουν την κατασκευή custom λογισμικών και apps που σχετίζονται με την αυτοματοποίηση και την επεξεργασία δεδομένων.
ΕΛΚΟΜ διαθέτει ένα εξειδικευμένο στελεχειακό δυναμικό με άριστη τεχνογνωσία στους τομείς των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των αυτοματισμών. Οι επαγγελματίες της ΕΛΚΟΜ είναι εξοικειωμένοι με τις προηγμένες τεχνολογίες και εφαρμόζουν τις βέλτιστες λύσεις για κάθε έργο.
Η ΕΛΚΟΜ αναλαμβάνει έργα από το αρχικό στάδιο της μελέτης, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη, μέχρι και τη θέση των συστημάτων σε λειτουργία, παρέχοντας λύσεις "με το κλειδί στο χέρι" για τους πελάτες της.
Η αυτοματοποίηση που προσφέρει η ΕΛΚΟΜ επιτρέπει την αποτελεσματικότερη λειτουργία και διαχείριση παραγωγικών μονάδων και διαδικασιών. Επιπλέον, βοηθά στην ακριβέστερη καταγραφή και επεξεργασία κρίσιμων δεδομένων, προσφέροντας περισσότερη αξιοπιστία και ευελιξία στις επιχειρησιακές αποφάσεις.
Η φιλοσοφία της ΕΛΚΟΜ είναι να παρέχει εξειδικευμένες και πρωτοποριακές λύσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της. Τα 35+ χρόνια εμπειρίας μας επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι μπορούμε να είμαστε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Get In Touch

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ