(+30) 24210 78432
Κασσαβέτη 86, 38221, Βόλος, Ελλάδα
info@elkom.gr
About us

ΕΛΚΟΜ Πρωτοπόρος και εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία στην Ελλάδα

ΕΛΚΟΜ είναι μια πρωτοπόρος και εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών με άριστη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο στελεχειακό δυναμικό. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των έργων αυτοματοποίησης παραγωγικών μονάδων, γραμμών παραγωγής αλλά και διαδικασιών. Η αυτοματοποίηση αφορά τόσο στην λειτουργία όσο και στην καταγραφή και επεξεργασία κρίσιμων δεδομένων. Αναλαμβάνει έργα από το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι και τη θέση σε λειτουργία «με το κλειδί στο χέρι»

Our Mission Our Vision Our Value

Στην ΕΛΚΟΜ, αποστολή μας είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνικής αριστείας στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που βελτιστοποιούν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα για τους πελάτες μας. Με βαθιά κατανόηση των τεχνολογιών αυτοματισμού και με υψηλά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, η εταιρεία μας διαπρέπει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού για μονάδες παραγωγής, γραμμές συναρμολόγησης και διάφορες διαδικασίες. Η τεχνογνωσία μας επεκτείνεται τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στη συλλογή και επεξεργασία κρίσιμων δεδομένων.

Στην ELKOM, το όραμά μας είναι να είμαστε ο κορυφαίος πάροχος ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και λύσεων αυτοματισμού, θέτοντας νέα πρότυπα αριστείας στον κλάδο. Το όραμά μας εκτείνεται πέρα ​​από την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Φιλοδοξούμε να είμαστε έμπιστοι σύμβουλοι και στρατηγικοί συνεργάτες των πελατών μας, προσφέροντάς τους ολιστικές λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς τους στόχους και τους βοηθούν να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και την κοινή επιτυχία.

Στην ΕΛΚΟΜ, οδηγούμαστε από ένα σύνολο βασικών αξιών που καθοδηγούν κάθε μας ενέργεια και απόφαση. Αυτές οι αξίες αποτελούν τη βάση της εταιρικής μας κουλτούρας και αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για αριστεία, ακεραιότητα και ικανοποίηση των πελατών. 1. Τεχνογνωσία και Τεχνική Αριστεία 2. Πελατοκεντρική Προσέγγιση 3. Καινοτομία και Συνεχής Βελτίωση 4. Αξιοπιστία και Υπευθυνότητα 5. Αειφορία και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα

pngwing.com (1)
years of experiences
Advanced expertise and Technical Certifications
So our clients can receive top-notch solutions backed by industry standards.
Working Process

Our Working Process How We Work For Our Customers

1

Discovery

Κατά τη φάση της ανακάλυψης, η ομάδα του έργου συνεργάζεται με τον πελάτη και τους ενδιαφερόμενους για να κατανοήσει το εύρος και τους στόχους του έργου. Αυτό περιλαμβάνει τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις απαιτήσεις του συστήματος, τους λειτουργικούς περιορισμούς και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, η ομάδα αξιολογεί την υπάρχουσα υποδομή SCADA ή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, εντοπίζοντας τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της. Με την πλήρη κατανόηση των αναγκών των πελατών και την αξιολόγηση της τρέχουσας υποδομής, η φάση ανακάλυψης θέτει τα θεμέλια για ένα επιτυχημένο έργο.
2

Planning

Η φάση του σχεδιασμού επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός λεπτομερούς σχεδίου έργου που περιγράφει τις δραστηριότητες, τους πόρους, τα χρονοδιαγράμματα και τις απαιτήσεις του προϋπολογισμού. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος έργου με ακολουθίες εργασιών και εξαρτήσεις, την κατανομή των απαραίτητων πόρων, όπως το προσωπικό και τον εξοπλισμό, και την εφαρμογή στρατηγικών διαχείρισης κινδύνου. Ένα καλά ανεπτυγμένο σχέδιο εξασφαλίζει αποτελεσματική κατανομή πόρων, μετριασμό του κινδύνου και οικονομική βιωσιμότητα, λειτουργώντας ως οδικός χάρτης για την εκτέλεση του έργου.
3

Execute

Η φάση εκτέλεσης είναι το στάδιο υλοποίησης του έργου, όπου πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες δραστηριότητες. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη του συστήματος SCADA ή τη διεξαγωγή ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σύμφωνα με το καθιερωμένο σχέδιο έργου. Η ομάδα έργου επιβλέπει την εγκατάσταση, τη διαμόρφωση και τη δοκιμή εξαρτημάτων SCADA ή ηλεκτρικών συστημάτων, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας. Η τακτική επικοινωνία και ο συντονισμός μεταξύ των μελών της ομάδας και των ενδιαφερομένων είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης για την αντιμετώπιση τυχόν απρόβλεπτων προκλήσεων και τη διασφάλιση της ομαλής προόδου.
4

Deliver

Η φάση της παράδοσης περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση του ολοκληρωμένου συστήματος SCADA ή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στον πελάτη. Αυτό περιλαμβάνει τη διεξαγωγή ολοκληρωμένων δοκιμών και διασφάλιση ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι το σύστημα λειτουργεί όπως προβλέπεται. Γίνονται οποιεσδήποτε απαραίτητες προσαρμογές ή μικρορυθμίσεις για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του πελάτη. Μόλις επιτευχθεί αυτό, το έργο παραδίδεται επίσημα και μαζί του και η απαραίτητη τεκμηρίωση, εκπαίδευση και υποστηρικτικό υλικό για τη διευκόλυνση της λειτουργίας και συντήρησης του συστήματος από τον πελάτη. Η επιτυχής παράδοση του έργου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των διαδικαστικών εργασιών μας και ο πελάτης μπορεί να αρχίσει να επωφελείται από το βελτιωμένο σύστημα SCADA ή την νέα του ηλεκτρική υποδομή.
1 +
Team members
1 +
Winning awards
1
Completed project
1 +
Client’s reviews
Company Facts

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Why choose us:

Απόλυτος Επαγγελματισμός
Η υψηλή μας τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας πάνω σε πολύπλοκα και απαιτητικά συστήματα είναι οι λόγοι που μας κάνουν να εργαζόμαστε πάντα με απόλυτο επαγγελματισμό παραδίδοντας άρτια αποτελέσματα σε κάθε δουλειά μας.

Εμπιστοσύνη που την Κερδίσαμε
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών μας που εμπιστεύτηκαν εμάς για την διαχείριση κρίσιμων δεδομένων. Οι επαγγελματίες μας βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του κάθε πελάτη μας.

Ξέρουμε να δίνουμε λύσεις
Η λύση σε ένα κρίσιμο πρόβλημα μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο στην λειτουργία μιας βιομηχανίας. Δεν χωράνε λάθη, γι’αυτό και εμείς δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, προσέχουμε όλα τα επιμέρους στοιχεία και δίνουμε σοβαρές και αποτελεσματικές λύσεις

Πάνω από 32 χρόνια εμπειρίας
Είμαστε υπερήφανοι για τα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης μας

Εξειδικευμένη Τεχνική Εταιρεία στην Ελλάδα
H ΕΛΚΟΜ είναι μια πρωτοπόρος και εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών με άριστη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο στελεχειακό δυναμικό.

Πιστοποιημένη Εταιρεία

Η εταιρεία μας συνοδεύεται από τα απαραίτητα έντυπα πιστοποιήσης

Schedule Your Appointment

We here to help you 24/7 with experts

  1 +
  Completed Cases
  1 +
  Happy Customers
  1 +
  Expert Members

  CALL US NOW

  (+30) 24210 78432