ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (WEB/MOBILE) - ΕΛΚΟΜ
(+30) 24210 78432
Κασσαβέτη 86, 38221, Βόλος, Ελλάδα
info@elkom.gr

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (WEB/MOBILE)

Κατασκευή Software & Apps ( Web / Mobile )

Η ΕΛΚΟΜ είναι μια πρωτοποριακή τεχνική εταιρεία αυτοματισμών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Τα τελευταία χρόνια όμως εξειδικεύεται και στον τομέα των software, στην παροχή custom λύσεων λογισμικών και εφαρμογών για την ικανοποίηση των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Με μια ισχυρή δέσμευση για την τεχνολογική καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, η εταιρεία μας δημιουργεί προηγμένες λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Τι μας κάνει μοναδικούς;

  1. Custom λογισμικό και εξατομικευμένες εφαρμογές: Στην ΕΛΚΟΜ, κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της μοναδικές ανάγκες. Είμαστε εδώ για να κατασκευάσουμε custom λογισμικά και εφαρμογές που θα προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  2. Χρήση των τελευταίων πλαισίων ανάπτυξης (frameworks), εργαλείων και γλωσσών προγραμματισμού: Στην ΕΛΚΟΜ, παραμένουμε πάντα στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Οι εμπειρογνώμονες μας είναι ενημερωμένοι σχετικά με τα τελευταία frameworks και εργαλεία προγραμματισμού, εξασφαλίζοντας ότι οι λύσεις μας είναι σύγχρονες, ασφαλείς και αποτελεσματικές.

  3. Εμπειρία και επαγγελματισμός: Οι προγραμματιστές μας διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού και της δημιουργίας εφαρμογών. Η επαγγελματική μας ομάδα αναλαμβάνει με σοβαρότητα κάθε έργο και δίνει έμφαση στην παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας εντός των καθορισμένων χρονικών περιθωρίων.

  4. Καινοτομία και λύσεις για το μέλλον: Στην ΕΛΚΟΜ, προσανατολιζόμαστε προς το μέλλον και αναπτύσσουμε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε μπροστά στον ανταγωνισμό. Αναλαμβάνουμε προηγμένα έργα που απαιτούν καινοτομία και εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογιών.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο της επιχείρησής σας, η ΕΛΚΟΜ είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω των αξιόπιστων καινοτόμων λογισμικών μας που θα σας προσφέρουν το απολύτως αναγκαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την επόμενη επιτυχημένη τεχνολογική σας πρόκληση!

FAQs

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο κύριος στόχος της ΕΛΚΟΜ είναι να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις λογισμικού και εφαρμογών για τους πελάτες μας, ανταποκρινόμενη στις μοναδικές τους ανάγκες.
Η ΕΛΚΟΜ χρησιμοποιεί τα τελευταία πλαίσια ανάπτυξης, όπως React, Angular και Vue.js, καθώς και γλώσσες προγραμματισμού όπως η Java, η Python, η C# και η Ruby.
Η ΕΛΚΟΜ διαθέτει μια έμπειρη ομάδα ελέγχου ποιότητας που παρακολουθεί και ελέγχει κάθε στάδιο της ανάπτυξης των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του δικτυακού μας τόπου, μέσω email στο support@elkom.gr ή μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο τηλέφωνο (+30 24210 78432). Οι εκπρόσωποί μας θα σας καθοδηγήσουν και θα καθορίσουν την βέλτιστη λύση για εσάς.
Ναι, η ΕΛΚΟΜ παρέχει πλήρη υποστήριξη και συντήρηση μετά την παράδοση των προϊόντων της. Η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος και να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για να διατηρήσετε τις λύσεις μας λειτουργικές και ενημερωμένες.
Get In Touch

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ